Reality doesn't have limits

Abgelegenheit proves that. Our stables are stretching the limits of the reality, and still we haven't faced
the wall. We have over 400 sim-game horses, ready and prepared to anything, even the impossible.
Goblin war? Check. Alien invasion? Check. End of the World? Check.

Hulppeat puitteet ja upeat ratsut. Niistäkö Abgelegenheit on tehty?

Abgelegenheit on vuonna 2014 alkunsa saanut suurtalli. Tallin alkuperäinen idea ei ollut kummoinen, halusin saada suomenhevostallini rinnalle tilan kasvavalle määrälle muun rotuisia. Tallin alusta asti sen idea on kuitenkin ollut selkeä: emme tähtää meriitteihin, vaan suureen hevosmäärään. Jos olet joskus kuullut sanonnan määrä ei korvaa laatua, toivottavasti pystyt meille saapuessasi päästämään tähtä irti. Me todellakin rakastamme jokaista hevosta sellaisena kuin se on, ja käytämme ylpeänä jalostukseen kilpailemattomia hevosia epätasaisista suvuista.

Abgelegenheit kanavoi kiinnostustani harvinaisiin rotuihin. Tallilla on asunut myös suomenhevosia ja puoliverisiä, mutta nykyisin ne löytyvät omilta talleiltaan. Myös ponivalikoimamme on rajallinen, löydät meiltä hajanaisten ponirotujen edustajia, mutta muun muassa brittiponit ja ratsuponit asuvat omalla tallillaan. Täältä löydät kasvavan valikoiman amerikkalaisia sekä venäläisiä rotuja sekä barokkeja. Näiden rinnalla elää myös muita kiinnostukseni herättäneitä rotuja, kuten australianponeja ja knabtrupeja sekä erityyppisiä kylmäverisiä.

Äänestä meitä VRL:n tallilistalla

Allaolevasta linkistä pääset kannattamaan talliamme VRL:n tallilistalla. Jokainen ääni on meille tärkeä, ja tuo tallin väelle hyvän mielen ja tiedon siitä, että olemme tehneet jotain oikein. Muistathan myös kirjautua sisään äänen antaessasi, muuten se ei tallennu.

Kasvattiostoksille

Hevosvalikoimamme ei turhaan ole ihan pieni. Tallistamme löytyy runsaasti hevosia, ja niistä jok'ikinen on tarjolla käytettäväksi ulkopuoliseen jalostukseen. Tämän lisäksi autamme mielellämme sinua hankkimaan juuri sinua varten räätälöidyn kasvatin itsellesi.