Willkommen!

Tykkää meistä VRL:n tallilistalla!
Kliseisesti voimme toivottaa sinut tervetuleeksi Saksaan, maahan josta tulevat Euroopan parhaat hevoset. Vaikka maasta tulevat huippuhevoset ovat usein omia luomuksiamme, emme ota silti kunniaa pelkästään GP-tason kilparatsuista, vaan tallin kinastelevat johtohahmot (tai ainakin Sara) haluavat nostaa esille myös pulleat puskaponimme.

Abgelegenheit ei ole se kaikista keskiverroin talli. Hevosia on viitisensataa, aina shettiksistä huippupuokkeihin. Ja usein ne vielä tarhaavatkin yhdessä. Mutta eivätpä paikan omistajatkaan ole ihan keskivertoja, rikas ruotsalaisperijätär sekä pari yläluokkaista amerikansuomalaista kenttäratsastajaa, jotka ovat niittäneet menestystä ja mitaleja aina Olympialaisissa saakka, eivätkä ymmärrä, että kaikilla ei ole miljardiomaisuutta.

Kuten arvata saattaa, ei tallin arki ole ihan väritöntä. Sen lisäksi, että 500-päisen hevoslauman lisäksi tiloissamme toimii muun muassa menestyvä hotelli, alueella asuu runsaasti Abgelegenheitin ja Abgelegenheit Resortsin työntekijöitä, se vetää runsaasti turisteja puoleensa sun muuta, tallin omistajat järjestävät enemmän draamaa kuin olisi tarpeeksi. Vai väitätkö, että on ihan normaalia, että mies syöttää veljensä hevoselle kilpailukiellon aiheuttavia lääkkeitä olympialaisten alla vain siksi, että veli ei seisoisi hänen ja kultamitalin välissä?

kuvat © Walther Siksma (CC BY-NC-ND 2.0), David Farquhar, Roman Boed, Smudge 900 (CC BY-NC 2.0), VRL-00040, Genny (CC BY-NC 2.0). Tietyn kuvan ottajan näet pitämällä hiirtä kuvan päällä.

Suosittelemme
Delmenhorst
Adina
Priton Budjonnys
Ionic
Zemniak Stud
Encore
Savage
Penrose Shires
Baroque Alviano
Hukkapuro
Farbrach Irish Draughts
Thrillium
Domenica Estate
Claridge Stud

webdesign © Cery 2016
kuvat © You Know
kaikki muu materiaali © Abgelegenheit

 

virtuaalitalli /
virtuaalihevonen
sim-game stable / -horse

 

ylläpitäjä miivi VRL-13320
tallitunnus ABGE2535
viimeksi päivitetty 28.02.2017