Joulukuun ensimmäinen päivä

Joulun kunniaksi irlannissa sijaitseva Armor Equestrian Centre järjestää joulumaaston joulupäivänä 25.12. Retkelle ilmoittaminen avataan nyt, jotta kaikki halukkaat ehtivät varmasti ilmoittautua.

Joulu koittaa pian myös tänne. Tarjoamme mahdollisuuden päästä nauttimaan joulutunnelmasta hyvässä seurassa hevosten ja ystävien kanssa ennen rauhoittumista joulunviettoon. Jouluaamun maasto on ollut perinne jo pitkään, ja tänä vuonna se on ensimmäistä kertaa avoinna myös ulkopuolisille ratsukoille; normaalisti se on ollut sir Wildenin tapa päästää työntekijänsä viettämään joululomaa miehen pitäessä tallin itse pystyssä juhlapyhien ajan.

Retkeä lähtee vetämään tuttuun tapaan linnan isäntä.sir Wilden irlanninhunter-orinsa kanssa. Mukaan otetaan kaikki kynnelle kykenevät maastovarmat ratsukot, retki ei vaadi hevoselta hyvää kuntoa, mutta hevosen tulee olla maastovarma ja tulla toimeen muiden hevosten kanssa. Reitillä joudutaan mm. ylittämään silta, hyppäämään muutaman ojan yli sekä kahlaamaan pikkupätkä puroa pitkin. Päälle kannattaa laittaa hyvin, muutamaa ravi- ja laukkapätkää lukuunottamatta liikumme pääasiassa käynnissä, etenemme suureksi osaksi mutkittelevia polkuja pitkin.

Retki aloitetaan heti aamusta vielä hämärän aikaan, jonka jälkeen hiljennytään joulunviettoon.

Aamun aikataulu
6:10 kokoontuminen linnan sisäpihalla, reitin esitteleminen, ohjeiden anto
6:30 lähtö
8:30 paluu tallinpihaan, joulurauhan julistus

Osallistuminen
Osallistujilta toivotaan jonkunlaista tuotosta, mutta tämä ei ole pakollista. Tuotokseksi kelpaa esimerkiksi lyhyt tuotos, piirros, runo, edes taivas ei ole rajana. Emme kuitenkaan vaadi kuittausta, vaan saat tehdä niin kuin parhaaksi näet.
Osallistuminen ao. muodossa:
Ratsastaja - Ratsu (hevosen sivujen osoite)