Joulukuun kolmas päivä

Esittelyssä Dashner Stables

Dashner Stables on Iso-Britanniassa sijaitseva, puoliverisiä kasvattava talli. Ei mitään kovin uniikkia, tulee mieleesi luultavasti ensimmäisenä. Briteissä sijaitsee noin miljardi virtuaalitallia ja puoliverisiä kasvattavia talleja on sitäkin enemmän? Mikä sitten tekee meistä uniikin? Niin uniikin, että joulukalenterista kannattaa uhrata kokonainen luukku tallin esittelemiselle?

Tallimme eroaakin massasta, useammalla eri tavalla. Sen eroavaisuudet eivät ole luokkaa "katsokaa miten hieno ja persoonallinen esittely meillä on", vaan se on oikeasti erilainen verrattuna suurimpaan osaan virtuaalimaailman puoliveritalleista? Ai miksi? Siksi, että jokainen kasvattimme, jokainen hevosemme polveutuu talliimme alunperin tuoduista kantahevosista. Et löydä tallistamme yhden yhtä hevosta, jolta löytyisi ulkopuolisia hevosia suvustaan. Kaikki suvulliset hevosemme ovat omia kasvattejamme, kaikki kantahevoset ovat Dashner Stablesin omistuksessa. Hevosemme kilpailevat joko 20 sijoitusta painotuslajissaan tai täydet ominaisuuspisteet, mutta laatuarvosteluihin ne eivät tähtää. Kantakirjaan ehkä, mutta laatuarvosteluiden kohdalla pudistan päätäni.

Dashner sai alkunsa kesällä 2017 tehdessäni kasan tuonteja myyntiä varten. Näitä tuonteja ei ole vieläkään mainostettu missään, joten tähän on luultavasti hyvä linkittää nämä tuonnit; saahan niille sentään kuvankin mukaan. Näitä tuonteja rakentaessani mieleeni eksyi ajatus tallista, jonka ainoa tarkoitus olisi tuoda uutta verta virtuaalimaailmaan. Sen lisäksi, että ne tuovat uutta verta, ne palvelevat myös minun hevosaddiktiotani. Rakastan hevosten tuomista, kuvien etsimistä. Näiden hevosten kanssa voin tehdä sitä mielin määrin, minun ei tarvitse välittää siitä, ovatko kaikki nyt niin justiinsa kisattuja tai hyvärakenteisia. Pidän myös itsekseni harrastamisesta, nämä hevoset ovat vain ja ainoastaan minun juttuni. Teen niilä mitä ikinä haluankaan, eikä niiden kasvattaja voi kommentoida, että ei hän hevosia tuollaiseen kotiin myynyt.

Dashnerista löytyy useita hevosia, jotka ovat niin kivoja, että voisin tehdä niiden kanssa vaikka mitä. Tämän takia höllensinkin pian tallin perustamisen jälkeen palkintoihin suhtautumistani: alunperin kaikki häppenkinki oli nou-nou, mutta nyt kantakirjaus on ihan okei, jos hevonen palkinnon sattuu saamaan. Mutta ei hevosten kuvia siitä huolimatta kantakirjauksen kiilto silmissä valita.

Tämä esittely on samalla mainos; kaikki hevosemme ovat tarjolla jalostukseen, jonka lisäksi meiltä saat juuri sinulle sopivaksi räätälöityjä tilausvarsoja. Kerro, millaisen hevosen haluat, ja me teemme sinulle sellaisen. EVM-sukuiset, koulupainotteiset ori oldenburg Mud-Blood Price ja westfalen Jeopardize ovat hyviä valintoja koulutammoille, kun taas voikko kwpn-ori Shame on You on jokaisen estetamman unelma. Tammoistamme tanskalainen koulutama Hypothermia on oiva valinta kelle tahansa kouluorille, ja este- ja kenttäpainotteisten orien sukuun uutta verta tuomaan kannattaa valita ish-tamma Unicornish.