Shinig armors, knights riding their horses

Siitä on Armor Equestian Centre tehty. Upeista, satojen vuosien perinteistä yhdistettynä nykypäivän huippukilparatsastukseen. Vai miltä sinusta tuntuu ratsastaa Grand Prix -luokkaa keskiaikaisen linnan sisäpihalla, turnajaismusiikin pauhatessa taustalla? Eikö olekin upeaa? Meillä pääset kilpailemaan upeissa puitteissa, olit sitten shetlanninponilla vasta ratsastamaan opetteleva juniori tai maailmanmestaruutta puolustava rautainen ammattilainen.

Kilpailujen lisäksi maillamme käy säännöllisesti huippuvalmentajia jakamassa oppejaan, jotta sinäkin voisit olla jonakin päivänä kuten he. He toki veloittavat tästä suolaisen hinnan, mutta se on sen arvoista. Linnamme mailla järjestetään myös muita tapahtumia, aina perinteisestä ketunmetsästyksestä fiineihin illanistujaisiin.

Linnamme on rakennettu jo 1 000 -luvulla, sen juuret löytyvät kaukaa Irlannin historiasta. Se on nähnyt kuninkaita ja vallankumouksia, voittoja ja tappioita, syntymää ja kuolemaa. Vaikka et olisikaan hevosihmisiä, riittää maillamme sinulle runsaasti katsottavaa, linnaamme järjestetään opastettuja kierroksia ja suuret puistomme ovat mukava tapa viettää iltapäivää ja käydä piipahtamassa kahvilla linnan muurin vartiotornin sisään rakennetussa kahviossa.